Heeft u een vraag? Bel ons!
+31(0)499-440222
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Over NatuSport

Opstart Natusor en NatuSport
Werner Jentjens, 56 jaar, mede-eigenaar en oprichter van Natusor Gezondheidsproducten B.V. Ruim 30 jaar werkzaam in de branche van natuurlijke producten.

“Als echte Brabander leef ik een druk, gezellig en bourgondisch leven. Om mij heen zie ik veel vrienden, kennissen en familie die een dergelijk leven leiden en soms de naweeën van dit leven proberen te bestrijden met chemische middelen, zoals paracetamol en andere pijnstillers. Ik kom uit een gezin met een vader die zijn hele leven nooit naar een dokter ging of pijnstillers nam. Dús wij ook niet, we hebben immers onze voeding. Maar de wereld om ons heen veranderd snel en de voedingswaarde van ons voedsel wordt steeds minder. Hierdoor vraagt ons lichaam om extra ondersteuning om klachten te bestrijden en om zo het lichaam intensiever te onderhouden. Dit zijn ook de klachten die vandaag de dag ontstaan door het (heerlijke!) bourgondische leven wat wij leiden.

Op jonge leeftijd heb ik bewust gekozen voor natuurlijke supplementen. Door mijn fascinatie voor en de goede ervaringen met natuurlijke producten, ben ik gaan werken als vertegen-woordiger van diverse supplementenmerken. Echter werd het tijd om zelf te gaan ondernemen. Samen met mijn compagnon Jan-Dirk Troost richtte ik Natusor op.

We wilden producten ontwikkelen die niet enkel de symptomen aanpakken, maar juist de oorzaak. Jan-Dirk heeft een therapeutische achtergrond en is erg ervaren binnen de drogisterijwereld. Wij vinden dat er voldoende mogelijkheden zijn om voedingsstoffen uit de natuur te halen die het herstel en de gezondheid bevorderen. Door het supplementenmerk Golden Naturals in samenwerking met leveranciers, therapeuten en natuurartsen te ontwikkelen, bieden wij nu een breed assortiment aan een brede doelgroep.

Na verloop van tijd ontstond de vraag vanuit de consument of de producten ook geschikt waren voor (top)sporters. Lichamen van (top)sporters hebben andere behoeften dan die van actieve consumenten. Het lichaam vraagt om specifieke voedingsstoffen om sneller te herstellen en beter te kunnen presteren”.

Waarom NatuSport?
Met precies bovenstaande reden is NatuSport ontstaan. Tussen alle grote merken zijn wij nog een nieuwkomer. NatuSport luistert heel goed naar de doelgroep: top- én amateursporters. Wij zitten voor de ontwikkeling van onze producten dan ook om de tafel met sporters, sportartsen en diëtisten. Samen met deze experts, die bijvoorbeeld verbonden zijn aan grote wielerploegen, kiezen we de juiste ingrediënten in de juste hoeveelheden.

Sporters zijn dag in, dag uit bezig met hun lichaam; eten, drinken, slapen versus trainen, maximale prestatie en herstel. Zodoende moeten zij goed letten op wat ze binnen krijgen en staan zij onder strenge controle van autoriteiten voor dopingcontroles. Focus op het type (natuurlijke) ingrediënten en het effect op het lichaam van een sporter is dus zeer belangrijk. Zo voeren wij op al onze producten het NZVT logo. Dit staat voor een dopingvrij product. Echter zegt dopingvrij niet per definitie iets over de kwaliteit van het product. Dus wij gaan een stapje verder. Wij letten extra op eventuele belastbare ingrediënten; zodat metalen zich niet ophopen in het lichaam en stoffen optimaal worden opgenomen door het lichaam. NatuSport maakt uitsluitend gebruik van bio-actieve werkzame stoffen, die optimaal in het lichaam worden opgenomen en zo ook optimaal rendement afgeven tijdens trainingen en wedstrijden.”

Het belang van NZVT-certificering: Lees snel verder!
De zichtbaarheid van NatuSport: Lees snel verder!