Heeft u een vraag? Bel ons!
+31(0)499-440222
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Over NatuSport

NatuSport is een in 2015 opgericht onderdeel van Natusor Gezondheidsproducten B.V. NatuSport wil de recreatieve en de topsporter door middel van een breed assortiment voorzien van producten die de prestatie en herstel van de sporter bevorderen. 

De focus ligt bij NatuSport op het leveren van sport gerelateerde gezondheidsproducten van een hoogwaardige kwaliteit. De producten zijn daarom altijd 100% eerlijk, 100% natuurlijk! Door de producten van NatuSport te combineren met je sport prestaties zorg je dat je optimaal in conditie bent en het beste uit jezelf kunt halen. Dit wordt vertaald in ons motto; ‘GAME ON’.

Door een intensief samenwerkingsverband tussen Kim Dillen, Kelvin Hilgeholt en Natusport, wordt Natusport gelanceerd in de wereld van de topsporter. Wereldkampioen moderne vijfkamp Kelvin Hilgeholt en Kim Dillen een van Nederlands beste marathonloopsters maken inmiddels gebruik van onze producten. De reacties uit de topsport wereld zijn overweldigend.

Natusport is een merk van Natusor Gezondheidsproducten B.V.

Natusor is een jong, dynamisch bedrijf dat zich toelegt op het ontwikkelen en vermarkten van Gezondheidsproducten. Natusor ontwikkelt hoogwaardige voedingssupplementen, natuurlijke cosmetica en producten die bijdragen aan de verbetering van onze dagelijkse gezondheid: “Gezondheid begint bij Natusor”.

U mag verwachten dat onze producten:

- Uitvoerig getest en veilig bevonden zijn
- Hoogwaardig zijn. Onze formules zijn bijzonder werkzaam en voorzien van wettelijke gezondheidsclaims.
- Natuurlijk zijn en zo min mogelijk chemische stoffen bevatten.
- Vernieuwend zijn. 
- Met liefde, passie en zorgvuldigheid voor u

Onze producten zijn verkrijgbaar bij diverse specialisten, zoals gezondheidswinkels, drogisterijen, natuurgeneeskundige therapeuten en apotheken. Mocht een winkel een product niet in het assortiment hebben, kunt u altijd vragen of zij dit product bij ons willen bestellen. Is dit niet het geval, of heeft u geen verkooppunt in de buurt? U kunt de producten ook eenvoudig online bij ons bestellen. We dragen graag bij aan uw algemene gezondheid.