Vanaf vandaag is NatuSport trotse partner van het Boels-Dolmans Cycling Team. De renners van het team zullen met name gebruik gaan maken van de verschillende supplementen uit het assortiment van NatuSport. “Met NatuSport hebben wij een partner gevonden waarmee we kunnen groeien”, aldus Danny Stam, ploegleider bij Boels-Dolmans Cycling Team. “Samen streven we naar het allerbeste voor onze sporters. NatuSport is een Nederlands bedrijf met kwalitatief hoogwaardige producten en toont in grote mate betrokkenheid bij de ontwikkeling van individuele sporters. We verwachten de mogelijkheid om intensief samen te werken in de toekomst, waarbij onze voedingsdeskundige en sportarts ook mee kunnen denken over productontwikkelingen."


Henny Staats van NatuSport: “We zijn trots om de komende jaren onderdeel te mogen zijn van dit fantastische team. NatuSport is net als Boels-Dolmans groeiende en zoekt partijen die binnen de sport vooruitstrevend zijn en het belang zien in een goede samenwerking. NatuSport en het Boels-Dolmans Cycling Team kunnen elkaar versterken en samen groeien. Het team heeft al een olympisch en wereldkampioen, wij gaan ons best doen om nog vele sporters naar dat niveau te brengen!"


Op de foto v.l.n.r.: Werner Jentjens (CEO Natusor/NatuSport), Yvo Hoppers (Marketing- en Communicatiemanager Boels-Dolmans), Henny Staats (Manager NatuSport) en Danny Stam (Ploegleider Boels-Dolmans).