Onze ambassadeurs hebben de afgelopen week weer fantastisch gepresteerd. Zo heeft u al kunnen lezen dat Ralph van Houwelingen zijn eigen record heeft verbeterd en hiermee dus een nieuw wereldrecord gelopen heeft. Nog niet gelezen? Kijk hier.

Team Roompot-Nederlandse Loterij was duidelijk in the picture gedurende deze meerdaagse etappekoers in Frankrijk. Met meteen al twee man in de top 10 na dag 1. De daaropvolgende etappes reed Wouter Wippert verschillende keren naar een podiumplek en schitterde Sjoerd van Ginneken en Jan-Willem van Schip in de ontsnapping. Maar de meest in het oog springende prestatie kwam uit de benen van Oscar Riesebeek. Hij reed in de zwaarste rit naar een fraaie derde plaats wat tevens ook zijn eindklassering was. Hij was maar 2 seconden verwijderd van de eindwinnaar, zeker een goede prestatie! Mooi om te zien dat het oranje shirt stond te blinken op het eindpodium! Kortom, een hele goede week van de ploeg.

Het Forte U19 Cycling Team deed mee aan de Flevotour afgelopen weekend. Bodi del Grosso ging er met de winst vandoor, Olav Kooij werd tweede. Mooi om te zien dat deze jongens voor een podiumplek zijn gegaan. Ook mag SEG Racing Academy niet ontbreken in dit bericht. Zij deden mee aan de Profronde van Noord-Holland. Dit was een zeer sterk optreden van SEG, want ze behaalden maar liefst 2 podiumplekken: op de eerste plaats Julius van den Berg en voor zilver was daar Cees Bol. De 9e (Martin Kooistra) en 10e plek (Jordi Meeus) waren ook voor SEG.


SEG Racing AcademyForte U19 Cycling TeamTeam Roompot - Nederlandse Loterij