Heeft u een vraag? Bel ons!
+31(0)499-440222
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Het belang van NZVT

Het belang van NZVT-certificering
Jan-Dirk Troost, 45 jaar, mede-eigenaar en oprichter van Natusor Gezondheidsproducten B.V.

“Sportsupplementen worden beschouwd als voedingssupplementen en vallen hierdoor onder de Warenwet. Voedingssupplementen moeten voldoen aan zuiverheidseisen. Sporters moeten echter met zekerheid weten dat alle supplementen die ze slikken dopingvrij zijn. Hier komt het NZVT (Nederlandse Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport) in beeld. Dit zijn extra maatregelen, opgesteld door branchevereniging NPN, NOC*NSF en de Dopingautoriteit. Dit systeem biedt jou als sporter, maar ook coaches en begeleiders, zekerheid over de supplementen die je gebruikt. Tevens is onze Nederlandse producent ISO-gecertificeerd. Dit betekent dat alle producten veilig geproduceerd worden en de kwaliteit er van wordt gegarandeerd. Niet alleen onze supplementen zijn NZVT getest, maar ook al onze nutrition. 

Kwaliteit, opneembaarheid en zuiverheid zijn de belangrijkste kernwaarden voor onze supplementen. Het assortiment van NatuSport bestaat uitsluitend uit hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde stoffen. Denk dan aan de vitaminen, mineralen, aminozuren en kruiden. Wij willen jouw gezondheid bevorderen en daarvoor combineren wij de wetenschap met het beste uit de natuur. Als (top)sporter is het van groot belang dat onder andere vitaminen, mineralen en aminozuren in optimale hoeveelheden in het lichaam aanwezig zijn. Dit is van belang om prestaties te verbeteren en om er voor te zorgen dat je geen blessures krijgt. Uiteraard ligt de basis altijd bij gezonde voeding, maar voedingssupplementen kunnen worden gebruikt als extra aanvulling.

Het belang van hoge doseringen
Met optimale (en soms hoge) hoeveelheden voedingsstoffen kunnen processen in je lichaam optimaal worden beïnvloed. Dit betekent dat onderdelen in jouw lichaam goed met elkaar samenwerken. In Nederland gaan we uit van ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid). Dit is echter wat we nodig hebben om bijvoorbeeld niet ziek te worden. Als voorbeeld vitamine C: de ADH is 80 mg, zodat je geen scheurbuik ontwikkeld. Echter is dit nooit genoeg voor een (top)sporter om topprestaties te kunnen leveren. Je hebt als sporter veel meer voedingsstoffen nodig. Daarom gaan we bij sporters uit van ODH (Optimale Doseer Hoeveelheden). Hiermee zorgen we ervoor dat alle voorwaarden om optimaal te presteren en ook optimaal te herstellen in jouw lichaam aanwezig zijn. Bij NatuSport hoef je nooit bang te zijn dat je te weinig voedingsstoffen binnen krijgt, wij zorgen namelijk dat er altijd genoeg in zit.”

De zichtbaarheid van NatuSport: Lees snel verder!