Heeft u een vraag? Bel ons!
+31(0)499-440222
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

De zichtbaarheid van NatuSport

De zichtbaarheid van NatuSport
Henny Staats, 60 jaar, manager van NatuSport sinds 2016.
“Ik krijg via social media vaak de vraag: hoe kan het toch dat jullie grote wielerploegen zoals Boels-Dolmans en Roompot voorzien in supplementen en nutrition? Zijn jullie zo rijk?

Wij zijn niet op die manier rijk, maar wel rijk in kennis. Natusor is de voedingssupplementen-kenner bij uitstek. Er gaat ook een heel traject aan deze partnerships vooraf. Er moet allereerst een klik zijn tussen jou en een ploeg, je moet de passie voor het vak voelen. Ik had het geluk dat iemand binnen mijn netwerk mij in contact kon brengen met de manager van Roompot, Michael Zijlaard, en de ploegleiding. Tijdens de eerste ontmoeting was er een directe klik en begrepen we elkaars filosofie. Ploegarts Guido Vroemen voerde een audit uit bij de producent van onze supplementen en was vol lof. In het gehele traject erna, was Guido niet meer weg te slaan bij de ontwikkeling van alle producten. 

Echter komt daarna nog het spannendste gedeelte: zitten de renners wel te wachten op de producten van NatuSport? En ja, dat zaten ze. Inmiddels zitten er renners bij die erg fanatiek zijn in het gebruik en zelfs veel kennis over de producten bezitten. Wij krijgen van deze renners ook de nodige feedback, en nemen dit mee bij de verbeteringen van onze producten. Inmiddels gaan we het tweede jaar als partner van Roompot in. NatuSport krijgt veel positieve reacties terug: beter herstel, langer volhouden en een betere immuniteit. 

Dit partnership bleef gelukkig niet onopgemerkt. Manager van Boels-Dolmans, Danny Stam, meldde zich met de vraag of wij niets konden betekenen op het gebied van voeding en supplementen. Uiteraard zeggen wij geen nee tegen de beste dameswielerploeg van de wereld. Op dit moment zijn wij voor drie jaar partner van Boels-Dolmans. Ook van deze ploeg, de verbonden sportarts en diëtiste krijgen we kritische feedback waar we wat mee kunnen en ook wat mee doen. 

Dus nogmaals: nee. Wij komen niet met een zak geld aanzetten. Wij bieden producten die gemakkelijk in gebruik zijn, direct werken, veilig en schoon zijn én die ook nog eens gekeurd zijn. De wederzijdse filosofie tussen NatuSport en onze partners geeft de doorslag.”