Heeft u een vraag? Bel ons!
+31(0)499-440222
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Betaalmogelijkheden

U kunt bij NatuSport.nl op verschillende manieren betalen. Bij alle betaalmogelijkheden staat de veiligheid van uw als klant voorop. Onderstaand een overzicht van de betaalmogelijkheden die wij aanbieden.
 

 
iDEAL is een betaalmethode, waarbij je je aankoop afrekent via je eigen bank. Als je iets koopt via iDEAL, dan kies je bij het afrekenen je eigen bank. Je belandt dan automatisch op het inlogscherm van de internetbankieromgeving van je eigen bank of van de mobiel bankieren app van je bank als je iets koopt via je tablet of smartphone. Dit laatste is (nog) niet bij alle banken mogelijk. Als je bent ingelogd hoef je de betaling alleen nog te bevestigen, het aankoopbedrag en het rekeningnummer zijn al ingevuld. 
 
 
PayPal is een populair middel om online te betalen. Anders dan iDeal biedt PayPal aankoopbescherming. PayPal is in dat opzicht als betaalmethode te vergelijken met creditcards. Heb je een product dat je met PayPal hebt betaald niet ontvangen of is er iets mis met uw bestelling, dan zorgt PayPal ervoor dat je je geld terugkrijgt. Ook als het product tijdens verzending beschadigd raakt of als het product sterk afwijkt van de beschrijving kun je via PayPal je geld terugkrijgen.  
 
 
AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor NatuSport.nl
 het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (België)
AfterPay voert voor NatuSport.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

 
Bancontact is een betaalsysteem in Belgie. Het is te vergelijken met het iDeal betaalsysteem in Nederland. Om te kunnen betalen met Mistercash moet u aangesloten zijn bij één van de volgende banken: KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank. Tegenwoordig kunt u natuurlijk via de smartphone app ook betalen met Mistercash.
 
 
SOFORT Direct E-Banking behoort tot de online direct-overschrijvingsmethodes. Het werkt op basis van het beproefde Internetbankieren. Het voordeel is echter: u hoeft zich niet te registreren of een virtueel account, een zogenaamde e-wallet, aan te maken. Bij SOFORT Banking gaat het om directe overschrijvingen. Hiervoor selecteert u bij het online winkelen simpelweg SOFORT Banking als betalingsmogelijkheid.