Heeft u een vraag? Bel ons!
+31(0)499-440222
0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ambassadeurs


Door een intensief samenwerkingsverband tussen Team Roompot – Nederlandse Loterij, Kim Dillen, Lizzy Witlox, Geert Meerts en Natusport, wordt Natusport gelanceerd in de wereld van de topsporter. Wereldkampioen moderne vijfkamp Kelvin Hilgeholt en Kim Dillen een van Nederlands beste marathonloopsters maken inmiddels gebruik van onze producten. Ook aanstormend talent Lizzy Witlox gebruikt onze producten. De reacties uit de topsport wereld zijn overweldigend.


 

Team Roompot – Nederlandse Loterij: 

In het najaar van 2013 zag een groep ervaren professionals uit de rijke geschiedenis van de wielersport kansen voor een nieuw 100% Nederlands profteam. Een ploeg met een sterke eigen identiteit, een no-nonsense karakter en een sportief twee sporen beleid: jonge talenten de kans geven zich te ontwikkelen als beroepsrenner én scoren met de wat meer ervaren coureurs uit eigen land. 

Lees hier alle berichten over Team Roompot – Nederlandse Loterij
   

 

Lizzy Witlox, mountainbikester en veldrijdster:

De amino cream gebruik ik met zware interval trainingen en wedstrijden. Ik merk echt heel goed dat ik meer kracht in mijn benen heb en minder snel verzuur. Om vervolgens goed mijn spieren van de zware inspanningen te laten herstellen gebruik ik na iedere training/wedstrijd en voor het slapen gaan de whey protein isolate shake.

Lees hier alle berichten over Lizzy Witlox
   

 

Kim Dillen, Nederlandse atlete, middellange- en lange afstand:

Kim Dillen (Veldhoven, 15 januari 1983) is een Nederlandse atlete, die gespecialiseerd is in de middellange- en lange afstand. In 2012 maakte ze de stap naar de nationale top. In 2012 won Dillen de halve marathon van Eindhoven. In 2013 won ze de halve marathon in Schoorl. Ze werd derde op de 10.000 m tijdens de Nederlandse kampioenschappen in 2014.

Lees hier alle berichten over Kim Dillen
   

  

  Ronny Geerts, mountainbiker:

Binnenkort meer informatie

Lees hier alle berichten over Ronny Geerts
   

 

  FC De rebellen: 

Ergens niets van zeggen druist in tegen hun gevoel voor rechtvaardigheid. Ze haalden dan ook geregeld de woede op hun hals van trainers, managers en bestuurders. Soms ook van collega’s en de media. Maar ze werden en worden voor altijd op handen gedragen door hun supporters… omdat ze er altijd voor gaan. Altijd! En nu spelen ze samen. 

Lees hier alle berichten over FC De Rebellen